Dan Artenii este noul director de vânzări şi marketing la Gefco România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 17 decembrie 2014 493 afişări

Gefco România anunţă numirea lui Dan I. Artenii în funcţia de country sales & marketing manager, fiind responsabil de elaborarea şi implementarea politicilor comerciale ale grupului în România, în vederea consolidării financiare şi menţinerea companiei în rândul celor mai importanţi jucători de pe piaţa de logistică industrială, prin promovarea serviciilor.

Dan Artenii este noul director de vânzări şi marketing la Gefco România

Pe termen mediu, principalele linii strategice ale echipei comerciale conduse dr Dan Artenii se referă la dezvoltarea portofoliului de clienţi ai Gefco şi consolidarea poziţiei companiei ca furnizor de servicii integrate pe piaţa de profil. 

Artenii preia astfel responsabilităţile lui Tolga Oran, care a fost promovat în funcţia de regional sales & marketing director pentru Europa Centrală, Balcani şi Orientul Mijlociu, al grupului Gefco.

„Putem urmări obiective ambiţioase de creştere”, a declarat Dan Artenii, care are o experienţă de peste zece ani în domeniul vânzărilor, fiind anterior director comercial în companii precum ISS Facility Services, Lukoil România (director departament vânzări uleiuri şi produse petrochimice), Lukoil Lubricants România. El a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, specializarea Tranzacţii Internaţionale şi deţine şi un master în Administrarea Afacerilor în cadrul aceleiaşi instituţii, specializarea Corporaţii Transnaţionale.

Prezent în 150 de ţări, Gefco se numără printre primele 10 grupuri europene, cu o cifră de afaceri de 4 miliarde de euro în 2013 şi 11.500 angajaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
logistica,
vanzari,
gefco,
Dan Artenii
/actualitate/dan-artenii-este-noul-director-de-vanzari-si-marketing-la-gefco-romania-13726182
13726182
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.