Consiliul Investitorilor Străini: Remanierea Guvernului afectează afacerile dacă schimbările merg adânc în ministere

Autor: Cristina Cuncea Postat la 17 decembrie 2014 27 afişări

Schimbarea Guvernului necesită un efort din partea mediului de afaceri pentru a stabili un dialog cu noii membri ai executivului, dar n-ar trebui să fie o problemă atâta timp cât schimbările în ministere se opresc doar la ministru şi secretari de stat, potrivit Consiliului Investitorilor Străini.

"Este un factor, sunt multe aspecte care se adună aici (schimbarea Guvernului, n.r). Ce să facem, este un dat, nu putem să schimbăm asta, este un efort să stabilim un dialog cu persoanele şi organizaţiile respective. Măcar acum nu avem, sper să nu avem schimbări, care merg mult mai departe decât ministerele, aşa cum se întâmplă dacă se schimbă puterea politică, iar schimbările merg mai adânc", a declarat miercuri Steven van Groningen, membru în conducerea Consiliului Investitorilor Străini din România (CIS).

El a menţionat că nu se aşteaptă la probleme pentru mediul de afaceri în urma remanierii Guvernului.

"Nu vreau să mă gândesc la câţi miniştri am văzut în cei 12 ani în care eu am avut aceeaşi funcţie. Dar nu mă aştept la probleme", a mai spus van Groningen.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GUVERN,
ANTREPRENORI,

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/consiliul-investitorilor-straini-remanierea-guvernului-afecteaza-afacerile-daca-schimbarile-merg-adanc-in-ministere-13725506
13725506
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.