Dalai Lama, aflat în Germania, cere Europei să rămână unită în faţa crizei legate de bani

Autor: Ioana Bojan Postat la 13 iulie 2015 128 afişări

Dalai Lama a cerut Europei să rămână unită în faţa unei crize legate de bani, în cadrul unui discurs susţinut în prezenţa a zeci de mii de persoane în Germania, relatează agenţia DPA în pagina electronică.

La începutul unei vizite de trei zile în landul german Hessa, liderul spiritual tibetan a făcut apel la Europa duminică să nu uite de unitate în faţa banilor. Uniunea Europeană poate fi un model pentru alte continente, ca Africa sau Asia, a adăugat el.

UE a pus capăt conflictului îndelungat dintre Franţa şi Germania şi a condus la o prietenie în condiţii de siguranţă. Conflictele pot fi soluţionate doar prin dialog. Pentru acest lucru, este necesară conştientizarea faptului că toate cele şapte miliarde de oameni din lume sunt egali, a precizat Dalai Lama.

Motivul oficial al vizitei lui Dalai Lama, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, este sărbătorirea zilei sale de naştere, pe 6 iulie.

Dalai Lama a vizitat landul Hessa de mai multe ori şi este prieten cu fostul premier al landului Roland Koch de zeci de ani.

Liderul spiritual tibetan urmează să rămână în Hessa până marţi şi are programate întâlniri cu actualul premier, Volker Bouffier, şi cu membri ai Parlamentului landului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GERMANIA,
DALAI LAMA,
EUROPA
/actualitate/dalai-lama-aflat-in-germania-cere-europei-sa-ramana-unita-in-fata-crizei-legate-de-bani-14583078
14583078
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.