Dacia a fost in luna mai cea mai performanta marca din Franta dupa cresterea inmatricularilor

Postat la 01 iunie 2010 16 afişări

Numarul de inmatriculari noi de autoturisme Dacia din Franta a crescut de peste trei ori in luna mai, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 10.258 de unitati, inregistrand astfel cea mai buna performanta de pe piata locala, aflata in scadere cu 11,5%, la aproape 186.340 masini.

Dacia se plaseaza, totodata, pe locul doi in randul marcilor prezente in Franta din punct de vedere al numarului de autoturisme noi inmatriculate in luna mai, fiind devansata doar de Volkswagen (VW - 11.752 de inmatriculari), potrivit Comitetului Constructorilor Auto Francezi. De altfel, singura marca pentru care inmatricularile au mai crescut este BMW (5,9%).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
masini,
Dacia,
vanzari,
Franta
/actualitate/dacia-a-fost-in-luna-mai-cea-mai-performanta-marca-din-franta-dupa-cresterea-inmatricularilor-6239252
6239252
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.