CUTREMUR ÎN GUVERN. Lista neagră a lui Tudose. Cine sunt miniştrii pe care vrea DAŢI AFARĂ

Postat la 11 octombrie 2017 159 afişări

Tudose îi forţează mâna lui Dragnea şi-i pune pe masă lista sensibilă a remanierii. „În cerc restrâns, am spus că-mi dau demisia” Într-un moment nu tocmai fericit al relaţiei cu Liviu Dragnea şi deranjat de un „sondaj-făcătură”, premierul Mihai Tudose se repoziţionează faţă de şeful PSD căruia îi pune pe masă lista remaniabililor. Chiar fără a da nume, şeful guvernului sugerează că de la Palatul Victoria ar trebui să plece chiar şi miniştri apropiaţi de Dragnea.

CUTREMUR ÎN GUVERN. Lista neagră a lui Tudose. Cine sunt miniştrii pe care vrea DAŢI AFARĂ

Tensiunea pe axa Kiseleff-Palatul Victoria a izbucnit după apariţia în presă a unui sondaj în care echipa de la Guvern, în frunte cu Tudose, s-ar fi prăbuşit în încrederea românilor. 

 

Despre cercetarea făcută de Avangarde, premierul a comentat, la Antena 3, că este „o făcătură”, dar care este susţinută chiar de oameni din partid nemulţumiţi. „Dacă nu ai mâncat nişte copii cruzi dimineaţă, nu ai cum să cazi în două săptămâni de la 48 la 20%. Mai mult, târgu-i mic, se află cine a comandat şi cum l-a comandat (sondajul - n.red.)”, a declarat premierul.

Şeful Guvernului a recunoscut că , într-un cerc restâns, „am spus că iau în calcul să-mi dau demisia, dacă lucrurile stau atât de rău şi ne-am prăbuşit, plecăm acasă”. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.