Cutremur de 8,8 in apropiere de coasta chiliana

Postat la 27 februarie 2010 12 afişări

Un cutremur cu magnitudinea de 8,8 s-a produs sambata in Oceanul Pacific, in apropiere de coasta chiliana, au anuntat autoritatile americane, care au emis o alerta de tsunami pentru Chile și Peru, in timp ce Japonia a extins alerta pentru pentru regiuni extinse din Pacific.

Cel putin 64 persoane au murit in cutremurul cu magnitudinea de 8,8 care a afectat sambata litoralul chilian, a anuntat presedintele tarii, Michelle Bachelet. Anterior, presedintele Bachelet anuntase moartea a cel putin sase persoane. Autoritatile americane au extins avertizarea de tsunami pentru toata America Centrala si Polinezia franceza. Pana in prezent, doar Panama si Costa Rica erau avertizate din regiunea central-americana.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
cutremur,
coasta,
Chile,
seism,
victime
/actualitate/cutremur-de-8-8-in-apropiere-de-coasta-chiliana-5645855
5645855
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.