Cum va fi vremea de sarbatori

Postat la 24 decembrie 2010 7 afişări

Meteorologii de la ANM prognozeaza ca vremea va fi in continuare calda, racirea vremii urmand sa apara dupa Craciun, cand vor fi si ninsori.

Joi, vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi de la 1...2 grade in nordul Moldovei pana la 16...17 grade in vest. Temperaturile minime se vor situa, in general, intre -1 si 8 grade. Vineri, vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi mai mult noros. Vor cadea precipitatii pe arii extinse in vestul, centrul si nordul tarii. In sud si in sud-est vor fi ploi, la munte treptat vor predomina ninsorile, iar in restul teritoriului ziua va ploua, iar noaptea vor fi precipitatii mixte.Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 6 si 16 grade, iar cele minime se vor situa intre -3 si 7 grade.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
vreme,
iarna,
Craciun,
temperaturi,
ninsoare
/actualitate/cum-va-fi-vremea-de-sarbatori-7843408
7843408
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.