Cum trăieşte acum actorul Dragoş Moştenescu după ce a părăsit definitiv România şi a luat-o de la ZERO în Anglia: „În România se practică un divertisment bazat pe defectele primare ale omului”

Postat la 22 iulie 2019 11450 afişări

După o carieră de succes în România unde, timp de mulţi ani, a avut unul dintre rolurile principale într-unul dintre primele seriale de comedie româneşti, La Bloc, actorul Dragoş Moştenescu a decis să se orienteze spre Londra.

Cum trăieşte acum actorul Dragoş Moştenescu după ce a părăsit definitiv România şi a luat-o de la ZERO în Anglia: „În România se practică un divertisment bazat pe defectele primare ale omului”

Aş vrea să ştiu dacă aţi venit definitiv sau sunteţi doar în trecere?

 

E foarte greu de spus asta, sunt aici de vreo trei luni şi jumătate şi am intenţia de a mă dezvolta pe planul profesional pe care l-am avut şi în ţară, adică divertisment muzică şi comedie. Aş dori să dezvolt relaţii aici în UK şi în Londra. Ştiu că e o piaţă dificilă dar ofertele sunt mult mai atrăgătoare, iar important e să-ţi placă şi să-ţi doreşti să faci asta în continuare.

 

În funcţie de ceea ce voi realiza aici voi de cine la momentul oportun dacă îmi aduc şi familia aici pentru a ne stabili în Anglia sau nu. Scopul a acesta este cu siguranţă, pentru că a mă întoarce înapoi nu e doar o problemă de direcţie, ci şi de faptul că acasă fetele sunt prea puţine şi nu pe gustul meu în ultimul timp.

 

Ce înseamnă asta?

 

Divertismentul din ţară se bazează foarte mult pe muzică. Iar în România şi-au făcut apariţia în ultima perioadă curente noi, cu tente turco-balcanice care pe mine unul nu mă pasionează foarte mult. Iar în partea de comedie, lucrurile sunt foarte subţiri, iar cele de la televizor sunt şi mai subţiri decât cele de pe scenă care cât de cât mai există.

 

Tineretul îşi dă silinţa şi face piese după piese, dar după ce plăteşti actorii constaţi că nu sunt foarte rentabile. Am făcut şi asta, iar tu, ca producător, rămâi cu mai nimic, din cauza că nivelul de trai este aşa cum este şi nu poţi pune un bilet în vânzare la un preţ ridicat.

 

Astfel, încasările sunt la limita cheltuielilor şi evident că nu e rentabil. Şi ca să facem  o paranteză, oferta de acest gen de la televizor nu mai este foarte bogată deoarece lumea merge pe scandal, politică şi alte lucruri de acest gen, iar ce avem acum este un divertisment bazat pe defectele primare ale omului.

 

Iar acest fapt nu e nimic nou, noi ca naţiune, practicăm acest lucru de foarte mult timp. Umorul s-a calat pe prost, pe beţiv, pe idiot, şchiop, pe orb şi pe chestiunea că scoatem umorul din handicap, ceea ce în oricare loc din lume nu e permis şi nu e OK. De asemenea facem haz pe statutul de prost plătit al românului, ceea ce iarăşi nu OK.

 

 Într-un interviu acordat în exclusivitate Ziarului Românesc, artistul explică de ce a ales Londra şi dacă are de gând să se stabilească definitiv aici. Dragoş Moştenescu mai vorbeşte şi despre problemele din divertismentul românesc şi despre faptul că producătorii români au renunţat la calitate pentru un gen de umor grosier, dar care se vinde imediat, scrie ziarulromanesc.net

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
actor,
divertisment,
anglia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.