Cum te poate ajuta joggingul să-ţi găseşti mai uşor o slujbă

Postat la 26 februarie 2017 140 afişări

Dacă te gândeşti să-ţi găseşti un loc de muncă sau să-ţi schimb actualul job poate tot ce ai nevoie să faci este să îţi iei o pereche de adidaşi şi să alergi, informează BBC.

Cum te poate ajuta joggingul să-ţi găseşti mai uşor o slujbă

Joggingul poate părea o acţiune solitară, dar în ultimii ani a devenit un sport tot mai social, în condiţiile în care apar tot mai multe cluburi de jogging şi în timp ce tot mai mulţi oameni călătoresc. Acest sport a devenit o metodă populară de aţi asigura un nou job.

"Am alergat împreună, apoi am băut o bere şi m-a introdus mai multor oameni. Vorbeşti despre jogging, apoi despre business şi bineînţeles, cu unii oameni chiar te şi împrieteneşti", mărturiseşte Renan Keraudran, un francez de 28 de ani ce lucrează în marketing.

Francezul a povestit asta înainte de a participa la o cursă organizată de Bridge the Gap în Barcelona. În plus, alte organizaţii asemănătoare organizează evenimente peste tot în lume. În Anglia aproape 7 milioane de oameni aleargă de 2 ori pe lună, iar numărul americanilor care participă la curse a crescut de patru ori între 1990 si 2013.

Şi Samuel Hedberg, director de programe al firmei de training Hyper Island, spune că alergatul "adună oamenii" într-o epocă în care tinerii vorbesc pe reţelele de socializare. El mai spune că evenimentele de networking traditionale pot fi elitiste, pe când joggingul este mult mai informal şi poţi discuta mai deschis. "sunteţi la acelaşi nivel şi faceţi ceva împreuna care nu cere nimic de la celalt".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ajutor,
oameni,
bbc,
munca,
nevoie,
schimb,
sport,
jogging,
actiune

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.