Cum şi-a „ŞTERS URMELE” Ponta printr-o ordonanţă, după ce trei instanţe au decis că A ÎNCĂLCAT LEGEA

Autor: Clarice DINU Postat la 04 octombrie 2015 2849 afişări

După ce trei instanţe din România - Curtea de Apel Cluj, o dată şi Curtea de Apel Bucureşti, de două ori - au decis că Guvernul Ponta a încălcat legea refuzând să organizeze alegeri parţiale în cazul posturilor de primar, şef de Consiliu Judeţean şi de parlamentar vacante, printr-o ordonanţă de urgenţă, adoptată miercuri, executivul încearcă să repare consecinţele acestor decizii.

Într-o mega-ordonanţă adoptată miercuri, care aduce modificări la nu mai puţin de 11 acte normative, Guvernul Ponta încearcă să „şteargă urmele” deciziei ilegale de a nu organiza alegeri parţiale în cazul localităţilor în care primarii şi-au pierdut mandatul, consiliile locale au fost dizolvate, sau în cazul în care posturile de preşedinte de Consiliu Judeţean a rămas vacant.

Cum şi-a „ŞTERS URMELE” Ponta printr-o ordonanţă, după ce trei instanţe au decis că A ÎNCĂLCAT LEGEA

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
victor ponta,
ordonanta,
primar
/actualitate/cum-si-a-sters-urmele-ponta-printr-o-ordonanta-dupa-ce-trei-instante-au-decis-ca-a-incalcat-legea-14789981
14789981
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.