Cum se răsfaţă prinţesele moderne. Când oamenii de rând se duc la muncă, membrii familiilor regale sunt ocupaţi să îşi arate opulenţa postând imagini din destinaţii de lux

Postat la 02 iulie 2019 1493 afişări

În timp ce oamenii de rând, odată cu venirea verii, încă visează la concedii în timp ce îşi continuă programul de muncă de zi cu zi, dând aerul condiţionat la maxim în birouri pentru a face faţă temperaturilor insuportabile, membrii mai tineri ai familiilor regale europene, şi nu numai, îşi petrec vacanţele în destinaţii luxoase – şi nu fac din asta un secret, imortalizând frecvent momentele petrecute în locuri precum Grecia, coasta Amalfiei din Italia, Mexic sau Maldive, pe care le împărtăşesc ulterior cu publicul, postându-le pe reţelele sociale. 

Un exemplu este lady Kitty Spencer, nepoata prinţesei Diana, care apare luând masa într-un restaurant exclusivist din insula Capri, într-un peisaj ameţitor. Cu toate că până de curând se vorbea despre logodna sa cu magnatul Michael Lewis, în vârstă de 60 de ani, din industria modei, în postările din insula Capri apare singură, dând naştere la noi bârfe.

O altă figură roială cu o prezenţă intensă pe reţelele sociale este prinţesa Talita von Furstenberg a familiei germane princiare Fürstenberg. În vârstă de 20 de ani, ea apare în poze alături de fratele său, Tassilo Egon Maximilian, însă din vacanţa din insulele Sardinia şi Capri nu a lipsit nici iubitul acesteia, Rocco Brignone.

Şeicul Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Prinţul Coroanei din Dubai, nu face excepţie, postând de curând un videoclip din Maldive, pe contul de Instagram, unde are peste 8 milioane de urmăritori, scrie Daily Mail.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
regal,
membri,
maldive

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.