Oraşul european distrus de turişti. Foarte mulţi localnici se gândesc deja să plece din casele în care s-au născut şi să se mute din oraş - VIDEO

Autor: Mircea Nica, Roxana Cârcior Postat la 01 iulie 2019 66051 afişări

Casele colorate din Notting Hill, un cartier de lux din Londra, sunt luate cu asalt de iubitorii de Instagram care îşi caută următoarea zona pictorească pentru a o posta pe social media, iar aceasta nu este singura zonă care este luată sub asediu, conform Daily Mail.

 

Satele idilice din Marea Britanie care au case istorice au început să aibă o creştere a turiştilor, care caută locuri atrăgătoare pentru selfie-uri. Cartierele din Londra de west au fost făcute publice de către Hugh Grant în 1999 şi de atunci au fost pline de turişti.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.