Cum scapi de temele pentru şcoală dacă eşti în carantină: Am doar cinci ani, vă rog nu mă omorâţi”

Autor: Razvan Tupa Postat la 08 martie 2020 154 afişări

Copiii aflaţi în carantină la Wuhan au găsit soluţia pentru a scăpa de temele pentru şcoală. ”Am doar cinci ani, vă rog nu mă omorâţi”, au notat realizatorii aplicaţiei.Autorităţile apelau la o aplicaţie online pentru a transmite temele pentru şcoală copiilor aflaţi în carantină.

Cum scapi de temele pentru şcoală dacă eşti în carantină: Am doar cinci ani, vă rog nu mă omorâţi”

Şcolile din Wuhan au fost închise imediat ce s-a aflat de ameninţare reprezentată de noul coronavirus. După o vreme, autorităţile au apelat la aplicaţia DingTalk pentru a trimite elevilor aflaţi în carantină teme pentru la şcoală.

„Cumva, puştii şi-au dat seama că dacă vor aduna destule evaluări de o stea aplicaţiei astfel îi vor obliga pe cei de la App Store să o şteargă. Evaluarea aplicaţiei a scăzut peste noapte de la 4.9 la 1.4. Aplicaţia a apelat la reţelele sociale pentru a cere îndurare: «am doar cinci ani, vă rog nu mă omorâţi»”,scrie Wang Xiuyng pentru London Review of Books.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coronavirus,
copii,
wuhan

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.