Cum să-ţi creşti clienţi pentru licitaţii

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 08 martie 2020 52 afişări

Banii tinerilor sunt buni, dar ca să-i convingi să-i cheltuiască pe obiectele pe care le-ai pus în vânzare şi să-ţi creşti astfel o nouă generaţie de clienţi ai nevoie de ceva ajutor, lucru de care şi-au dat seama casele de licitaţii şi au luat măsuri.

Cum să-ţi creşti clienţi pentru licitaţii

Pentru a-i atrage pe colecţionarii tineri, casa de licitaţii Philips, specializată pe arta secolelor XX şi XXI, le propune artişti din generaţia lor, în timp ce Sotheby’s, care urmărea să le vândă milenialilor lucrări ale vechilor maeştri (pictori europeni de până spre anul 1800), a apelat la Victoria Beckham, care a expus tablouri ale acestora în magazinul ei de la Londra. Pe de altă parte, Christie’s s-a asociat cu producătorul de skateboarduri şi îmbrăcăminte Supreme, scoţând la licitaţie trei skateboarduri create de Damien Hirst şi o maşină de pinball. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.