Cum reuşeşte Antibiotice, companie de stat, să aibă profit şi exporturi în creştere: lansări de produse, noi pieţe şi urmărirea obiectivelor

Postat la 20 decembrie 2012 62 afişări

Ioan Nani, directorul general al producătorului de medicamente Antibiotice, spune că anul acesta firma îşi atinge ţintele iniţiale privind cifra de afaceri şi profitabilitatea, în timp ce pentru 2013 rulajul companiei ieşene ar trebui să urmeze ritmul de creştere al pieţei de medicamente, de maximum 10%.

"Ne-am atins cifra de afaceri şi profi­ta­bilitatea pentru anul în curs. Am lansat produse noi care au adus (...) un aport important în pro­fi­ta­bilitatea fimei. Este important ca în 2013 să ne atingem ţintele de export pentru că avem în derulare multe proceduri de înregistrare a produselor în spe­cial în Europa, SUA, Rusia, nordul Africii, în toate ţările arabe", a spus Ioan Nani, direc­torul general al Antibiotice Iaşi, într-un interviu acordat ZF.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-reuseste-antibiotice-companie-de-stat-sa-aiba-profit-si-exporturi-in-crestere-lansari-de-produse-noi-piete-si-urmarirea-obiectivelor-10404184
10404184
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.