Cum puteţi lua 1.000 de lei gratis de la Guvern pentru a vă schimba frigiderul, aspiratorul, maşina de spălat sau electrocasnicele vechi. Vedeţi mai multe detalii în articol.

Postat la 04 iunie 2021 424 afişări

Cum puteţi lua 1.000 de lei gratis de la Guvern pentru a vă schimba frigiderul, aspiratorul, maşina de spălat sau electrocasnicele vechi. Vedeţi mai multe detalii în articol.

Administraţia Fondului de Mediu anunţă că astăzi începe o nouă etapă a programului Rabla pentru electrocasnice, respectiv a doua etapă prin care se pot cere vouchere pentru televizoare, laptopuri şi tablete.

În această etapă persoanele interesate vor putea selecta vouchere pentru: televizoare, laptopuri şi tablete.

Potrivit Administraţiei Fondului pentru Mediu a doua etapă începe astăzi – 04 Iunie 2021.

Valoarea voucherelor este de 400 lei pentru televizoare având cel puţin noua clasă energetică E, de 500 de lei pentru laptopuri şi de 300 de lei pentru tablete.

Perioada de derulare a acestei etape este de 14 zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei. Etapa a doua se va încheia în 17 iunie, la ora 23.59.

Ca şi noutate, pentru laptopuri şi tablete se poate preda la schimb orice echipament inclus în program, cu excepţia laptopurilor şi tabletelor vechi.

Bugetul alocat este de 30 de milioane de lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rabla electrocasnice 2018

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.