Cum poţi să-ţi construieşti o casă cu etaj cu aproximativ 20.000 de euro

Autor: Ioana Matei Postat la 19 mai 2017 480 afişări

Cum poţi să-ţi construieşti o casă cu etaj cu aproximativ 20.000 de euro

Rick Hunt, inventator de profesie, originar din Cambridgeshire, a cheltuit doar 3.600 de dolari pentru locuinţa sa cu etaj. Cum a reuşit? Banii au fost cheltuiţi pe cumpărarea unui autobuz cu etaj vechi, pe care l-a transformat în casa sa şi a familiei sale, potrivit Daily Mail. 

Casa-autobuz are o bucătărie, o baie, o zonă de dining, locuri pentru pasageri  (pentru când autobuzul este în mişcare), precum şi trei dormitoare.

 

În total, casa mobilă l-a costat pe Hunt  şi pe soţia sa, Amanda, 20.000 de lire sterline. Alături de ei, în aceasta stau şi cei doi copii ai lor. 

Cuplul şi-a investit toţi banii în această locuinţă, în ideea de a scăpa de ipotecă - valoarea medie a acesteia ajunge la 115.000 de lire sterline în Marea Britanie. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.