Cum lucrează spionii britanici. IMAGINI în premieră din interiorul Serviciului guvernamental de spionaj - VIDEO

Autor: Mihai Draghici Postat la 16 ianuarie 2015 77 afişări

Imagini au fost difuzate public, în premieră, din interiorul centrului de operaţiuni al Serviciului guvernamental britanic de informaţii (GCHC), informează Sky News.

Filmarea supravegheată a fost permisă pentru prima dată în interiorul sediului ultrasecretizat al (GCHQ), scrie Sky News.

Imagini au putut fi filmate în centrul operaţional de monitorizare, care urmăreşte evenimente din întreaga lume.

Iniţiativa a avut loc în contextul în care premierul Marii Britanii, David Cameron, a cerut ca servicii precum GCHQ să aibă acces la comunicaţii criptate.

Filmarea în sediul Serviciului Guvernamental de Informaţii (GCHQ) se întâmplă foarte rar, în contextul măsurilor stricte de securitate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
M.BRITANIE,
GCHQ,
TRANSPARENŢĂ
/actualitate/cum-lucreaza-spionii-britanici-imagini-in-premiera-din-interiorul-serviciului-guvernamental-de-spionaj-video-13769739
13769739
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.