Cum evoluează românii de la RCS&RDS în competiţia de pe piaţa din Ungaria cu nemţii de la Deutsche Telekom şi americanii de la UPC

Postat la 04 ianuarie 2013 12 afişări

Românii au înregistrat creşteri ale cotei de piaţă pe toate segmentele pe care activează, conform datelor publicate de autoritatea de reglementare din ţara vecină. În Ungaria cei mai mari concurenţi ai RCS&RDS sunt, la fel ca şi în România, UPC şi Deutsche Telekom.

Compania RCS&RDS, cel mai mare furnizor de servicii de telecomunicaţii controlat de un antreprenor român, şi-a mărit anul trecut cota de piaţă pe pieţele de servicii TV, telefonie şi internet din Ungaria, a doua mare sursă de venituri pentru operator după România, arată datele Autorităţii de Reglementare în Media şi Infocomunicaţii din Budapesta (NMHH).

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
tv,
concurenta,
piata,
companii
/actualitate/cum-evolueaza-romanii-de-la-rcs-rds-in-competitia-de-pe-piata-din-ungaria-cu-nemtii-de-la-deutsche-telekom-si-americanii-de-la-upc-10427531
10427531
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.