Cum au umflat autorităţile cifrele pandemiei Covid. Mai mulţi morţi raportaţi decât apar în actele medicilor!

Postat la 10 mai 2021 620 afişări

Cum au umflat autorităţile cifrele pandemiei Covid. Mai mulţi morţi raportaţi decât apar în actele medicilor!

Cifrele pandemiei Covid, umflate de autorităţi. O anchetă a colegilor de la Libertatea a scos la iveală existenţa a peste 2300 de certificate de deces Covid, fără ca aceşti morţi să fie raportaţi către populaţie! Sunt date oficiale, obţinute de la Institutul Naţional de Statistică şi corelate cu informaţii/ explicaţii obţinute din spitale şi de la primării.

Sunt cel puţin 2300 de oameni morţi de Covid până la 1 martie 2021. Aşa apar în documentele de la spitale şi administraţii locale, de coronavirus li s-a spus familiilor că au decedat. Şi, totuşi, aceşti 2300 de oameni au fost excluşi din raportările date de Grupul de Comunicare Strategică. Nu apar nici în situaţiile întocmite de România pentru instituţiile europene.

Diferenţa a fost creată practic în doar patru luni, din octombrie 2020 până în ianuarie 2021.

Au dat vina pe bazele de date Corona Forms şi Alerte MS

Erorile despre care vorbeşte Ioana Mihăilă ar fi nişte discrepanţe între bazele de date ale Ministerului Sănătăţii, Alerte MS şi Corona Forms. Despre ele a grăit şi Vlad Voiculescu, după ce a fost demis, dar nici el nu a oferit explicaţii plauzibile sau cifre. Pe de altă parte, cifrele INS arată că, în perioada martie – iulie 2020, s-au raportat public cu mai mult cu 400 de morţi faţă de cele 2.000 de persoane care aveau Covid pe certificatele medicale constatatoare ale decesului. Apoi, din august 2020 până în ianuarie 2021, s-a procedat invers: nu s-au mai raportat cel puţin 2.300 de morţi, deşi aceşti oameni au decedat, conform medicilor, de Covid!

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
decese,
raportare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.