Cum au cheltuit primarii din Bucureşti patru miliarde de euro în ultimul mandat?

Autor: George Toader Postat la 07 iunie 2012 14 afişări

Toţi cei şase primari ai sectoarelor Capitalei, care au ocupat fotoliul de primar pentru o perioadă cumulată de 52 de ani, mai bine de jumătate de secol, vor să fie realeşi. Care au fost realizările lor şi cum au gestionat banii astfel încât să merite câte un nou mandat?

O "cursă" cu o miză de peste 2 miliarde de euro pe an va avea loc în Bucureşti pe data de 10 iunie: alegerile pentru primăria generală şi pentru cele de sector. Cu toate că atenţia va fi îndreptată în primul rând către primăria generală, contează la fel de mult şi rezultatele sectoarelor, unde "se joacă" o poveste mai discretă, însă care în materie de bugete este cel puţin la fel de importantă.

Primarii în funcţie, dintre care unii speră să intre în cel de-al patrulea mandat, cum se întâmplă la sectoarele 2 şi 5, au avut în ultimii patru ani pe mână bugete cumulate de trei-patru miliarde de euro.

Business Construct şi-a propus să îi scoată "la raport" pentru a-şi prezenta realizările din mandatele anterioare, în condiţiile în care aceşti edili au anual bugete comparabile cu cele ale celor mai mari oraşe din ţară.

Cu 1 miliard de euro în fiecare an în buzunare, din care sume cuprinse între 20 şi 40% sunt destinate investiţiilor, primarii din sectoarele Capitalei ar trebui să arate cum au cheltuit banii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primarii,
Bucureşti,
euro,
Capitala
/actualitate/cum-au-cheltuit-primarii-din-bucuresti-patru-miliarde-de-euro-in-ultimul-mandat-9717828
9717828
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.