Cum arată Spitalul Monza specializat pe cardiologie, o investiţie de 40 mil. euro – GALERIE FOTO

Autor: Ioana David Postat la 24 ianuarie 2013 285 afişări

Grupul italian Policlinico di Monza, care deţine 10 spitale private în Italia, a finalizat o investiţie de 40 mil. euro într-un spital cu 140 de paturi în Capitală, unitatea fiind deja operaţională. Spitalul are opt săli de operaţie (câte două pentru chirurgie cardiacă şi generală, şi câte una pentru ortopedie, chirurgie toracică, vasculară, şi o sală de urgenţe).

Cum arată Spitalul Monza specializat pe cardiologie, o investiţie de 40 mil. euro – GALERIE FOTO

Grupul italian Policlinico di Monza, care deţine 10 spitale private în Italia, a finalizat o investiţie de 40 mil. euro într-un spital cu 140 de paturi în Capitală, unitatea fiind deja operaţională. Spitalul are opt săli de operaţie (câte două pentru chirurgie cardiacă şi generală, şi câte una pentru ortopedie, chirurgie toracică, vasculară, şi o sală de urgenţe). Spitalul are şapte etaje iar construcţia a început în urmă cu doi ani. Unitatea este situată lângă stadionul Lia Manoliu şi este specializată pe chirurgie cardiovasculară, însă oferă şi servicii conexe cum sunt cele de cardiologie generală, me­dicină internă, ortopedie, dar şi altele. Investiţiile necesare dezvoltării spitalului au fost susţinute din fonduri proprii ale acţionarilor italieni şi reprezintă unul dintre cele mai mari proiecte de pe piaţa serviciilor medicale private. Spitalul funcţionează din luna iunie.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
monza,
policlinico di monza,
spital,
galerie foto
/actualitate/cum-arata-spitalul-monza-specializat-pe-cardiologie-o-investitie-de-40-mil-euro-galerie-foto-10520577
10520577
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.