Cum arată şantierul parcării subterane de la Universitate

Postat la 21 septembrie 2011 18 afişări

Prima parcare subterană din Capitală realizată în parteneriat public privat va fi gata în primăvara anului viitor. Promisiunea a fost făcută de primarul general, Sorin Oprescu, marţi, când a inspectat şantierul de la Universitate.

"Ne-am câcâit noi la început, nu-i un cuvânt plastic, dar exprimă cel mai bine situaţia de fapt. Acum lucrurile sunt în linie şi sper să meargă aşa. Se lucrează şi noaptea, încercăm să reducem disconfortul cât mai mult. (...) Eu sper ca în martie 2012 să poată cetăţeanul să parcheze aici. Sper să fie o iarnă permisivă, pentru că altfel complică puţin situaţia. Trebuie să avem singuranţa că îi aducem în siguranţă", a declarat Sorin Oprescu. În funcţie de cum vor fi finalizate lucrările la placa de la nivelul zero, până la sfârşitul anului vor fi aduse cele patru statui care acum sunt amplasate în Parcul Izvor. Marţi, o armată de muncitori lucra la placa de la nivelul minus doi şi, potrivit directorului Direcţiei Investiţii din cadrul Primăriei Capitalei, Bogdan Hreapcă, " în scurt timp se va termina cu săpătura deschis urmând ca aceasta să continue în subteran".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
infrastructura,
parcare,
universitate,
lucrari
/actualitate/cum-arata-santierul-parcarii-subterane-de-la-universitate-8780750
8780750
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.