Cum arată Openville, proiectul de 220 mil. euro al lui Iulian Dascălu din Timişoara - VIDEO

Postat la 18 ianuarie 2017 360 afişări

Lucrările la ansamblul multifuncţional Openville pe care omul de afaceri Iulian Dascălu îl construieşte în Timişoara continua, după cum se observă dintr-o filmare făcută publică de reprezentanţii proiectului.

Investiţia totală se ridică la 220 de milioane de euro pentru întregul ansamblu, care va avea la final 594.000 de metri pătraţi. După terminarea proiectului, Openville va cuprinde şapte clădiri de birouri cu o suprafaţă totală închiriabilă de 130.000 de metri pătraţi şi 65.000 de metri pătraţi de spaţii de retail.

Din complex, vor face parte şi patru săli pentru evenimente, cu o capacitate de 2.500 de persoane, cel mai mare parc suspendat din România, de 55.000 de metri pătraţi, şi peste 4.000 de locuri de parcare. Openville va avea, printre alte facilităţi, staţii de alimentare pentru autovehiculele de tip hibrid sau electrice şi locuri pentru biciclete.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.