Cum arata noua locuinta a sefului Facebook - GALERIE FOTO

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 14 ianuarie 2011 27 afişări

Fondatorul si directorul executiv al Facebook, Mark Zuckerberg, s-a mutat recent intr-o noua locuinta, la nici un kilometru distanta de cea in care a locuit pana acum.

Dupa ce au fost publicate pe internet poze cu vechea sa locuinta, iar Oprah a difuzat in emisiunea ei un tur video al casei, Zuckerberg a decis sa se mute in alta parte. Mutarea lui a trecut aproape neobservata, avand in vedere ca locuinta cea noua se afla la nici un kilometru distanta, insa vecinii au inceput deja sa barfeasca, iar pozele cu actuala casa a lui Zuckerberg n-au intarziat sa apara, scrie Gawker.com.

Casa este in acelasi cartier College Terrace din Palo Alto unde Mark Zuckerberg a locuit si pana acum, intr-o locuinta cu patru dormitoare care a fost data spre inchiriere de luna trecuta. Este inchiriata, iar avantajul este ca se afla mult mai aproape de sediul Facebook, unde tanarul antreprenor petrece cam 16 ore pe zi.

Noua locuinta este insa ceva mai mare decat cea precedenta. Are cinci dormitoare si peste 350 de metri patrati, in timp ce vechea locuinta avea doar putin sub 220 de metri patrati. Pe acoperisul casei se gasesc trei antene satelit, din loc in loc sunt plasate camere de supraveghere, iar pe alee este parcata Acura neagra pe care o detine.

Locuinta lui Zuckerberg a fost un mister pana acum, primele poze fiind publicate in iulie 2010. Noua casa vine cu avantajul ca inca nu este in lumina reflectoarelor, iar antreprenorul din spatele Facebook se mai poate bucura o vreme de intimitate. Totusi, pozele cu actuala locuinta trimise de vecini sunt primul semn ca nu va avea prea multa liniste.

Sursa: Gawker.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mark Zuckerberg,
casa,
Facebook
/actualitate/cum-arata-noua-locuinta-a-sefului-facebook-galerie-foto-7889951
7889951
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.