Cum arată noua "bijuterie" pe patru roţi a lui Kim Kardashian?

Autor: Ana Raduta Postat la 05 octombrie 2011 28 afişări

După recenta schimbare a stării sale civile, Kim Kardashian a decis că este momentul să-şi schimbe şi maşina. Cum era de aşteptat, a ales şi de această dată o piesă de colecţie, extrem de costisitoare.

De la Bentley până la Range Rover, Kim Kardashian nu a "iertat" nicio maşină de lux. Ultima sa achiziţie le întrece însă pe toate. Astfel, începând de ieri, cea mai celebră dintre surorile Kardashian poate fi văzută la volanul unui Ferrari 458 Italia, pentru care a plătit 274.000 de dolari, după cum relatează Daily Mail. Vedeta a optat pentru un model alb, în care va atrage cu siguranţă privirile şi invidia celorlalţi colegi de trafic. De altfel, Kim şi-a făcut apariţia la reprezentanţă pusă la patru ace, astfel încât, ridicarea maşinii s-a transformat uşor într-un eveniment de presă care a făcut înconjurul lumii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
kim kardashian,
schimbare,
colectie
/actualitate/cum-arata-noua-bijuterie-pe-patru-roti-a-lui-kim-kardashian-8839893
8839893
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.