Cum arată noile ambasadoare de brand Wizz Air în România - FOTO

Postat la 06 august 2015 1359 afişări

Wizz Air anunţă astăzi trei noi ambasadoare de brand în România. Dintr-un număr de 39 de candidate, mai mult de 69.000 de pasageri şi fani au votat online pentru a alege noile ambasadoare, arată un comunicat al companiei.

Câştigătoarele sunt: Andreea Denis Filip (25 de ani) şi Ozana Timar (21), ambele din Bucureşti, şi Aniela Bozdogescu (28 de ani) din Craiova. Ele vor reprezenta WIZZ şi România în reţeaua de 38 de ţări Wizz Air. Ambasadoarele îşi menţin în acelaşi timp atribuţiile lor obişnuite de la bordul aeronavei şi, de asemenea, vor fi disponibile pentru activităţi cu presa, şcoli şi alte entităţi unde ele să promoveze publicului profesia lor. 

„Mi-am îndeplinit un vis din copilărie atunci când am devenit parte a echipei de bord, iar acum sunt gata de următoarea provocare: aceea de a reprezenta România, Wizz Air şi profesia mea”, declară Andreea Denis Filip.

„Este o onoare pentru mine că am fost selectată. Sunt pasionată de aviaţie şi sunt dornică să promovez profesionalismul echipajului de bord şi stilul dinamic de viaţă pe care îl trăim”, afirmă şi Ozana Timar.

„Sunt foarte mândră că am devenit noul membru al echipei de ambasadori WIZZ. Sunt îndrăgostită de zbor încă de la prima mea cursă şi vreau să cred că îi inspir pe cei care vor să se alăture acestei industrii în viitor”, încheie Aniela Bozdogescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
wizz air,
brand,
companie,
reprezentare
/actualitate/cum-arata-noile-ambasadoare-de-brand-wizz-air-in-romania-foto-14666358
14666358
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.