Cum arată moştenitorii imperiului de miliarde de dolari al lui Ralph Lauren - FOTO

Autor: Ioana Matei Postat la 23 august 2018 936 afişări

Mogulul din industria fashion Ralph Lauren are o fiică de 40 de ani, numiă Dylan Lauren, dar şi doi fii. Cei trei sunt moştenitorii unui imperiu de 7,5 miliarde de dolari. Niciunul dintre ei nu au călcat pe urmele profesionale ale tatălui lor.

 David Lauren lucrează în marketing la Ralph Lauren Corporation, Andrew Lauren este producător de film, iar Dylan şi-a deschis un magazin de dulciuri. Numit Dylan's Candy Bar, acesta ar fi cel mai mare magazin de dulciuri din lume, potrivit reprezentanţilor magazinului. A fost deschis în New York, în 2001.

Dylan nu îşi arată vârsta şi a fost numită în 2007 una dintre cele mai stilate persoane din New York de revista US Weekly - lucru deloc surprinzător, în contextul în care tatăl său este un designer cunoscut în toată lumea.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.