Cum arată localul închinat lui Putin: sute de fotografii cu liderul de la Kremlin şi batjocură la adresa Occidentului: Faţa lui Barack Obama este imprimată pe hârtia igienică

Postat la 18 aprilie 2017 240 afişări

"President Cafe" e o bodegă cu faţadă aparent banală din oraşul Krasnoyarsk, Siberia. Însă înăuntru clienţii sunt scrutaţi, din zeci de fotografii, de Vladimir Putin.

Fotografiile din cafeneaua închinată lui Putin sunt de la vârsta paradisică a copilăriei liderului de la Kremlin, până în zilele noastre, când prezidentul e om politic stimat în Siberia. Siberienii îl iubesc şi nu ţin ei cont de ce vorbeşte Occidentul.

 În cafenea, mesenii văd poze cu Putin de când era băieţandru şi şcolar, de când umbla la braţ cu nevasta Ludmila. Şi liderul de la Kremlin apare chiar şi în oglinda localului.

Mai mult de atât, pe hârtia igienică din toaletă este imprimată faţa lui Barack Obama, iar deasupra closetului se află un tablou cu Angela Merkel, iar în faţa oglinzilor se află covoraşe cu steagul american. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-arata-localul-inchinat-lui-putin-sute-de-fotografii-cu-liderul-de-la-kremlin-si-batjocura-la-adresa-occidentului-fata-lui-barack-obama-este-imprimata-pe-hartia-igienica-16235799
16235799
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.