Cum arată cel mai nou centru World Class din Bucureşti? (GALERIE FOTO)

Autor: Ana Raduta Postat la 14 decembrie 2011 1039 afişări

World Class îşi extinde reţeaua din România, ajungând la şase centre în Bucureşti şI două în provincie. Cel mai nou a fost deschis în urma unei invetiţii de 2,6 milioane de euro.

Situată în nordul Capitalei, sala de sport se întinde pe o suprafaţă de 3.00 de metri pătraţI şI o capacitate de până la 5.000 de membri. Investiţia în acest proiect se ridică la peste 2,6 milioane de euro, din care circa 800.00 au fost investiţI doar în achiziţionarea echipamentelor sportive.

Anul trecut, World Class România a înregistrat o creştere a numărului de abonaţI cu 24%, de la 12.525 la 15.537 de membri, aproximativ 60% fiind angajaţI ai marilor corporaţii al căror abonament a fost oferit de companii, ca parte a pachetului de beneficii extrasalariale.

Pentru anul viitor, conducerea World Class plănuieşte deschiderea a încă trei noi centre, dintre care unul va fi cu circuit închis, pentru cel mult 1.000 de membri. Acesta va fi situate în Floreasca, iar celelalte două în zone mai comerciale, precum clădirea de birouri America House, din zona piaţa Victoriei, şI Auchan Titan. Pentru cele trei sunt bugetate investiţii de peste cinci milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
World Class,
deschis,
centru
/actualitate/cum-arata-cel-mai-nou-centru-world-class-din-bucuresti-galerie-foto-9059982
9059982
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.