Cum arată cea mai mare bucătărie din lume (GALERIE FOTO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 09 august 2012 26 afişări

Harmandir Sahib sau Templul Aurit, situat în oraşul Amritsar din India, este un loc de venerare sau un gurdwara. E de fapt cel mai cunoscut gurdwara, construit în 1604 şi reconstruit în 1764.

Bucătările de aici, cunoscute sub denumirea de langar, se asigură în fiecare zi că toţi vizitatorii, indiferent de religie sau ţara de provenienţă, primesc mâncare. Mesele vegetariene sunt servite frecvent, tocmai pentru a garanta că există suficientă pentru toată lumea, chiar şi pentru cei cu restrictţii culinare. 40.000 de oameni mănâncă zilnic la Harmandir Sahib, iar de sărbători sau la sfârşit de săptămână numărul lor poate creşte până la 100.000. Efortul e posibil prin intermediul donaţiilor şi al voluntarilor care aleg să pregătească bucatele.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mancare,
Harmandir Sahib,
India,
bucatarie
/actualitate/cum-arata-cea-mai-mare-bucatarie-din-lume-galerie-foto-9934480
9934480
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.