Cum arată casa în care s-a ascuns El Chapo, cel mai căutat traficant de droguri din lume - FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 13 ianuarie 2016 937 afişări

La intersecţia străzilor Rio Quelite şi Jiquilpan din oraşul Los Michos, Mexic, se află o casă misterioasă, despre care nu se cunoştea până de curând nimic. Respectivul imobil a devenit recent locul de desfăşurare al operaţiunii "Lebăda neagră", care s-a soldat cu raidul în urma căruia celebrul traficant de droguri Joaquin "El Chapo" Guzman a fost capturat.

Iată cum arăta ascunzătoarea unuia dintre cei mai căutaţi oameni din lume.

Joaquin Guzman, supranumit "El Chapo", a evadat in iulie 2015 din Penitenciarul de maxima securitate Altiplano.

El a fost capturat vineri dupa ce fortele mexicane au luat cu asalt o casa din orasul de coasta Los Mochis, situat in statul sau natal Sinaloa. Casa era supravegheata de o luna, a declarat procurorul general Arely Gomez.

Nu a fost, insa, prima oara cand Guzman a evadat din inchisoare. A mai evadat si in 2001, intr-un cos de rufe, fiind prins apoi in 2014.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-arata-casa-in-care-s-a-ascuns-el-chapo-cel-mai-cautat-traficant-de-droguri-din-lume-foto-14964193
14964193
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.