Cum arată casa de vacanţă a Andreei Marin. Este într-un sat de pe Valea Prahovei

Postat la 04 octombrie 2017 2792 afişări

În urmă cu câţiva ani, Andreea Marin şi-a construit o casă de vacanţă în comuna prahoveană Telega.

Cum arată casa de vacanţă a Andreei Marin. Este într-un sat de pe Valea Prahovei

Alegerea pare perfectă, iar Andreea Marin vine să se recreeze aici ori de câte ori poate.

Până la vila din Telega, diva are de parcurs din Capitală doar o sută de kilometri. Pe o stradă lăturalnică din comună, într-un loc retras, se înalţă timid vila din lemn a fostei “Zâne a Surprizelor”. Casa vedetei este simplă, pe două niveluri şi cu o miniterasă.

"Povestea e aşa. Am venit în acest sat de munte de pe Valea Prahovei invitată fiind la masa de Paşte a unor prieteni. Am luat masa şi apoi am pornit pe drumurile acestea de ţară pe jos, ca să dăm burta  jos cum se spune. Era linişte, verdeaţă, atmosfera aceea de ţară care te duce atât de departe de ceea ce ştii tu că există în Bucureşti.

E o altă energie aici, e o energie pozitivă, care te readuce cu picioarele pe pământ, te face să te simţi om, şi din nou întors la rădăcini. Mergând aşa de pe o străduţă pe alta, am ajuns în dreptul acestui gard. Nu exista nimic construit aici, era o pantă, la stradă gardul era dărăpănat, iar plantele crescuseră în dezordine atât de mult încât nu reuşeai să vezi bine ce e în partea de jos, nu reuşeai să vezi livada de pruni în adevărata ei frumuseţe", a povestit Andreea Marin.

GALERIE FOTO

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.