Cum arata ascunzatorile celor mai periculosi si diabolici oameni ai zilelor noastre - GALERIE FOTO

Autor: Ana Raduta Postat la 04 mai 2011 75 afişări

Fie ca au fost teroristi, dictatori sau lideri spirituali ai unor secte criminale, cei mai temuti oameni din lume au stiut intotdeauna sa se ascunda atunci cand au fost vanati. Unii si-au construit buncare, altii s-au mutat in pustietate, iar cativa si-au construit in jurul lor adevarate fortarete.

Ani la rand s-a crezut ca Osama bin Laden statea ascuns intr-una din pesterile de la granita Afghanistanului cu Pakistanul. A fgost gasit insa intr-o fortareata la marginea Islamabadului, in care cu greu putea cineva patrunde. Osama nu a fost singurul raufacator care a stat ascuns vreme buna, iar descoperirea ascunzatorii sale a readus in atentie alte refugii similare care au gazduit de-a lungul timpului oameni la fel de temuti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ascunzatori,
diabolici,
oameni
/actualitate/cum-arata-ascunzatorile-celor-mai-periculosi-si-diabolici-oameni-ai-zilelor-noastre-galerie-foto-8227720
8227720
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.