Cum arată acum această fată după ce a scăpat de un atac cu acid. A făcut furori pe podiumul din New York - FOTO

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 13 septembrie 2016 3547 afişări

Săptămâna modei s-a deschis la New York, joi, 8 septembrie, iar dintre toate modele care au defilat pe podium în ţinute sclipitoare şi tocuri ameţitoare, una singură s-a remarcat în mod special: Reshma Qureshi, o supravieţuitoare a unui atac cu acid, care are chipul desfigurat.

Cum arată acum această fată după ce a scăpat de un atac cu acid. A făcut furori pe podiumul din New York - FOTO

Anul trecut, Reshma Qureshi, în vârstă de 19 ani, a devenit cunoscută în mediul online datorită filmuleţelor în care transmitea un mesaj important femeilor de pretutindeni când încerca să aducă în atenţia publicului faptul că atacurile cu acid din India sunt mai frecvente decât se crede, scrie marieclaire.com.

Acum, are acelaşi mesaj puternic, dar îl transmite de pe podiumul de la Săptămâna Modei, care s-a deschis joi în New York.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
atac,
fata,
acid,
podium,
new york

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.