Cum a fost SANCŢIONATĂ profesoara din Capitală care le spunea elevilor că sunt sclavii ei

Postat la 22 noiembrie 2018 113 afişări

Profesoara de Educaţie Tehnologică de la Şcoala Sfântul Andrei din Capitală, acuzată de părinţi că are un limbaj neadecvat şi un comportament agresiv cu elevii, a rămas fără contract de muncă, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar.

Cum a fost SANCŢIONATĂ profesoara din Capitală care le spunea elevilor că sunt sclavii ei

Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului şcolar al Municipiului Bucureşti, Marina Manea, a precizat, pentru MEDIAFAX, că profesoara de Educaţie Tehnologică de la Şcoala “Sfântul Andrei” din Capitală a rămas fără contract de muncă după ce mai mulţi părinţi ai elevilor din clasele a VI-a şi a VIII-a au acuzat-o că le-a vorbit urât copiilor şi că a avut un comportament agresiv.

 

În luna octombrie, pe numele cadrului didactic a fost iniţiată o cercetare disciplinare de către Inspectoratul şcolar al Municipiului Bucureşti, care s-a soldat cu încheierea contractului de muncă.

 

Mai mulţi părinţi ai elevilor din clasele a VI-a şi a VIII-a de la Şcoala Gimnazială “Sfântul Andrei” din Capitală au scris, în plângerea adresată directoarei instituţiei de învăţământ, că încă de la prima lecţie profesoara a creat o atmosferă „de intimidare” şi violenţă emoţională, comunicându-le că nu este prietena lor.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
capitala,
elevi,
profesoara,
sanctiuni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.