Cum a fost posibilă cea mai mare gafă din istoria Premiilor Oscar. „La jumătatea discursului am auzit 'Oh, la naiba! Oh, Doamne!'"

Postat la 27 februarie 2017 369 afişări

După cea mai mare gafă din istoria Premiilor Oscar, firma de contabilitate PWC care s-a ocupat de realizarea şi supravegherea procesului de numărare a voturilor a emis o declaraţie oficială prin care clarifica rolul său în toată confuzia care s-a iscat. Aceştia spun că prezentatorii au primit, din greşeală, plicul de la o altă categorie şi că în acest moment investighează cum a fost posibil să se întâmple aşa ceva.

Cum a fost posibilă cea mai mare gafă din istoria Premiilor Oscar. „La jumătatea discursului am auzit 'Oh, la naiba! Oh, Doamne!'"

La cea de-a 89-a ediţie a Premiilor Academiei, prezentatorii Warren Beatty şi Faye Dunaway au anunţat producţia „La La Land" drept marele câştigător al trofeului pentru „Cel mai bun film" când, de fapt, premiul fusese adjudecat de pelicula „Moonlight". La jumătatea discursului echipei „La La Land", eroarea a fost clarificată, iar plicul corect a fost deschis în faţa camerelor de filmat. 

 

„Am deschis plicul şi acolo scria: Emma Sone, La La Land", a explicat Warren Beatty. „Acesta este motivul pentru care am făcut o pauză atât de lungă şi m-am uitat apoi la Faye şi la dumneavoastră. Nu încercam să fiu amuzant", a mai spus Beatty. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.