Cu cine stă Elena Udrea în camera din închisoarea din Costa Rica. Om de afaceri: Acolo este ca în Narcos | FOTO, VIDEO

Autor: MEDIAFAX Postat la 05 octombrie 2018 7575 afişări

Cu cine stă Elena Udrea în camera din închisoarea din Costa Rica. Om de afaceri: Acolo este ca în Narcos | FOTO, VIDEO

Elena Udrea îşi va petrece două luni în închisoarea El Buen Pastor din Costa Rica, ea fiind plasată în cameră cu Alina Bica şi cu încă o localnică ce a fost condamnată pentru fraudă, spune omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, care trăieşte în acel stat. Cele două se află în aripa bună a închisorii.

„Dimineaţă, când m-aţi sunat, în Panama, ştiam tot, dar ştiam cu cine stau în cameră. Ele au fost duse în aripa mai bună a închisorii. (...) Acolo e exact ca în Narcos (serial despre viaţa traficanţilor de droguri, n.r) şi există acolo o aripă mai bună în care au fost duse. Sunt cazate împreună cu o doamnă din San Jose, (condamnată, n.r.) tot pentru fraudă, al cărei soţ este bun prieten cu o prietenă de-a noastră. Aşa că noi am putut să luăm legătura imediat. Acum sunt trei (în celulă, n.r.). Doamna aceea ştia despre ele, s-a vorbit despre acest tamtam”, a declarat la Antena3 omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, care trăieşte de mai mulţi ani în Costa Rica.

Citiţi povestea integrală pe Mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inchisoare,
costa rica,
costuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.