Cu ce sume de bani au împrumutat miniştrii PSD şi ALDE partidele din care provin, anterior să fie numiţi în funcţie

Postat la 23 ianuarie 2017 288 afişări

Gabriel Petrea a împrumutat PSD cu 63.000 de lei, aceeaşi sumă cu care a contribuit şi Graţiela Gavrilescu la campania ALDE. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a dat cu împrumut PSD 10.500 de lei, în vreme ce Ana Birchall declară suma de 20.000 de lei ca fiind contribuţia pentru campanie.

Cu ce sume de bani au împrumutat miniştrii PSD şi ALDE partidele din care provin, anterior să fie numiţi în funcţie

Aceste sume se regăsesc în declaraţiile de avere ale celor patru miniştri.

Ana Birchall, ministru delegat pentru Afaceri Europene, este cel mai bogat membru al Guvernului. Ea deţine, împreună cu soţul, om de afaceri, trei terenuri în Suceava, 2 apartamente în Bucureşti - unul de 50 de metri pătraţi achiziţionat de social-democrată în 1997 şi unul de peste 300 de metri pătraţi cumpărat împreună cu soţul în 2004.

La acestea se adaugă un apartament de 180 metri pătraţi în New York City, o casă de vacanţă în New Haven, Conneticut şi una în Suceava, un autoturism Volvo, bijuterii în valoare de 46.000 de euro şi un lingou de aur. În mai multe conturi cei doi au peste 200.000 de dolari, peste 300.000 de lei, în jur de 27.000 de euro şi aproximativ 26.600 lire sterline, la care se adaugă mai multe plasamente bancare şi investiţii financiare în străinătate în valoare de 23 de milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.