CRIZA DIN UCRAINA: Kievul încetează cooperarea cu Rusia în domeniul militar

Postat la 17 iunie 2014 15 afişări

Preşedintele ucrainean, Petro Poroşenko, a declarat că interzice cooperarea cu Rusia în domeniul militar, a anunţat luni vicepremierul Ucrainei, Vitali Iarema, într-o emisiune a postului ucrainean de televiziune ICTV, relatează agenţia Interfax, în ediţia electronică.

CRIZA DIN UCRAINA: Kievul încetează cooperarea cu Rusia în domeniul militar

 "Astăzi (luni), în cursul unei şedinţe a SNBO (Consiliul pentru Securitate Naţională şi Apărare), preşedintele Ucrainei a interzis categoric cooperarea cu Rusia în domeniul militar. Începând de astăzi, noi am încetat practic cooperarea în domeniul militar cu Federaţia Rusă", a declarat Iarema.

La 31 mai, adjunctul ministrului rus al Apărării, Iuri Borisov, a denunţat faptul că Ucraina a încetat, începând din martie, să livreze Rusiei echipamente militare şi armament, deşi Moscova a plătit deja pentru o mare parte dintre acestea.

Ucraina ar putea pierde cota sa pe piaţa rusă a echipamentelor militare, a avertizat Borisov.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/criza-din-ucraina-kievul-inceteaza-cooperarea-cu-rusia-in-domeniul-militar-12773696
12773696
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.