Cristina Neagu, nominalizată pentru titlul de cea mai bună jucătoare de handbal din lume în 2018

Postat la 23 februarie 2019 68 afişări

Cristina Neagu a intrat în cursă pentru titlul de cea mai bună jucătoare a lumii şi în 2018.

Cristina Neagu, nominalizată pentru titlul de cea mai bună jucătoare de handbal din lume în 2018

Căpitanul echipei naţionale a fost selectată de IHF pentru acest trofeu, alături de Anna Vyakhireva (Rusia / Rostov), Amandine Leynaud (Franţa / Gyor), Stine Oftedal (Norvegia / Gyor) şi Nze Minko (Franţa / Siofok).

Propunerile au venit pe baza opţiunilor exprimate de experţi, membri IHF şi antrenori ai echipelor naţionale, iar câştigătoarea va fi desemnată inclusiv pe baza voturilor exprimate de fani. Cristina Neagu poate fi votată pe site-ul federaţiei internationale (http://www.ihf.info/en-us/mediacentre/voting/worldhandballplayers2018.aspx) până la data de 15 martie.

„În această perioadă grea pentru mine am primit o veste excelentă! Aşa cum vă spuneam, anul 2018 a fost unul foarte bun şi se concretizează prin a cincea nominalizare consecutivă la titlul de cea mai bună jucatoare a lumii! Sunt mândră şi onorată să am această şansă”, a susţinut Cristina Neagu.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cristina neagu,
titlu,
nominalizare,
handbal

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.