Cristina Dorcioman şi Teodora Albon vor arbitra meciuri din Liga Campionilor la fotbal feminin

Autor: Traian Terzian Postat la 04 noiembrie 2014 70 afişări

Arbitrii Cristina Dorcioman şi Teodora Albon vor conduce la centru partide din optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal feminin, a anunţat, luni, site-ul oficial al UEFA.

Cristina Dorcioman va arbitra partida tur dintre echipa spaniolă FC Barcelona şi formaţia engleză Bristol Academy WFC, care va avea loc sâmbătă, de la ora 20.00. Ea va fi ajutată de asistenţii Petruţa Iugulescu şi Patricia Samsudean. Arbitru de rezervă va fi Guadalupe Porras Ayuso (Spania).

Teodora Albon va conduce întâlnirea retur dintre echipa germană VfL Wolfsburg şi formaţia austriacă NOSV Neulengbach, care se va disputa la 12 noiembrie, de la ora 18.00. Ea va fi ajutată de asistenţii Mihaela Gomoescu şi Alexandra Theodora Apostu. Arbitru de rezervă va fi Sandra Blumenthaler (Germania).

Conform FRF, după meciul de la Barcelona, Petruţa Iugulescu va merge la Doha pentru a participa la un seminar organizat de FIFA, în vederea Cupei Mondiale de fotbal feminin, care va fi organizată în Qatar.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
DORCIOMAN,
LIGA CAMPIONILOR
/actualitate/cristina-dorcioman-si-teodora-albon-vor-arbitra-meciuri-din-liga-campionilor-la-fotbal-feminin-13489028
13489028
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.