Cristian Preda, despre PDL: Dumnezeu cu mila! Ne trebuie urgent candidat pentru prezidenţiale

Postat la 03 ianuarie 2013 17 afişări

Eurodeputatul PDL Cristian Preda a declarat, joi, că aceia care nu vor să plece din fruntea partidului încearcă să-şi consolideze poziţia şi să pregătească o reconfirmare a lor, fie prin congres, fie prin "acord tacit", el apreciind că urgenţa pentru PDL o reprezintă candidatul la prezidenţiale.

Cristian Preda dă de înţeles că analiza internă din PDL în privinţa alegerilor parlamentare durează prea mult.

"Eu şi Sever Voinescu am făcut această analiză şi am constatat că 30%, cât ne-am propus noi, nu-i egal cu 16%, cât am obţinut împreună cu aliaţii noştri din Alianţa România Dreaptă. Partidul se pregăteşte să facă o analiză şi probabil că în următoarele zile, sper acest lucru, se va anunţa un calendar al întâlnirilor actualei conduceri cu filialele, pentru că s-a convenit ca rezultatele să fie vreo două luni discutate filială cu filială, într-un soi de circuit al conducerii în teritoriu. În fine, asta a fost soluţia. Nu mi se pare că e o soluţie bună şi vom vedea la sfârşitul lui februarie, când în principiu e programată o reuniune a CNC, dacă în urma acestei analize se va face sau nu şi o Convenţie, un congres", a spus Preda la RFI.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cristian Preda,
PDL,
candidat
/actualitate/cristian-preda-despre-pdl-dumnezeu-cu-mila-ne-trebuie-urgent-candidat-pentru-prezidentiale-10424934
10424934
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.