Cristi Borcea a ajuns din nou la spital pentru investigaţii medicale de specialitate

Postat la 06 august 2014 38 afişări

Omul de afaceri Cristian Borcea, condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul transferurilor de jucători, a ajuns din nou la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru investigaţii medicale de specialitate.

Cristi Borcea a ajuns din nou la spital pentru investigaţii medicale de specialitate

 Cristian Borcea este încarcerat la Penitenciarul Poarta-Albă şi a fost adus, miercuri, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde va fi supus unor investigaţii medicale şi nu va rămâne internat.

"Cristian Borcea a fost prezentat la Spitalul Judeţean Constanţa pentru o serie de investigaţii medicale amănunţite. Acesta nu a acuzat o stare de sănătate rea, dar are probleme cardiace mai vechi şi a fost transportat la spital pentru o serie de analize şi investigaţii ce nu pot fi realizate în reţeaua sanitară a penitenciarelor. Nu va rămâne internat, la finalizarea procedurilor urmând să se întoarcă în penitenciar”, au precizat reprezentanţii Penitenciarului-spital de la Poarta Albă.

Directorul medical al Spitalului Judeţean Constanţa, dr. Mihnea Avram, a spus că analizele care i-au fost făcute au ieşit bine, iar Cristian Borcea se va întoarce la Poarta Albă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cristi-borcea-a-ajuns-din-nou-la-spital-pentru-investigatii-medicale-de-specialitate-13042704
13042704
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.