Creştere de 6% a vânzărilor globale Roche, în primele nouă luni ale anului 2015

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 22 octombrie 2015 46 afişări

Grupul farmaceutic elveţian Roche anunţă o creştere a vânzărilor globale în primele nouă luni ale anului 2015, cu 6%, comparativ cu perioada similară a anului 2014, la o rată de schimb constantă, ajungând la 35.525 milioane de franci elveţieni. Acest lucru s-a datorat în special performanţelor înregistrate de Divizia de Farmaceutice şi vânzarilor Professional Diagnostics.

Creştere de 6% a vânzărilor globale Roche, în primele nouă luni ale anului 2015

Pentru al şaptelea an consecutiv, Dow Jones Sustainability Index (DJSI) a recunoscut Roche ca fiind cea mai sustenabilă companie din industria farmaceutică.

Pe baza rezultatelor solide din primele noua luni ale anului, Grupul Roche estimează o creştere a vânzărilor cu o singură cifră, la o rată de schimb constantă, precum şi o creştere a dividendelor în franci elveţieni.  

Având sediul central în Basel, Elveţia, compania Roche este unul dintre liderii mondiali ai industriei farmaceutice şi de diagnostic, bazată pe cercetare, prin sinergia oferită de cele două divizii ale sale: Divizia de Farmaceutice şi Divizia de Diagnostic. Roche este cea mai mare companie de biotehnologie la nivel mondial, ce ofera medicamente diferenţiate clinic în domeniul oncologiei, imunologiei, bolilor infecţioase, oftalmologiei şi afecţiunilor sistemului nervos central.

În 2014, Roche avea, la nivel global, peste 88.500 de angajaţi, a investit 8,9 miliarde de franci elveţieni în cercetare şi dezvoltare si a raportat vânzări de 47,5 miliarde de franci elveţieni.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/crestere-de-6-a-vanzarilor-globale-roche-in-primele-noua-luni-ale-anului-2015-14858703
14858703
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.