Creştere cu 6% a vânzărilor Grupului Roche în primele 9 luni ale anului

Autor: Razvan Muresan Postat la 21 octombrie 2013 37 afişări

Grupul farmaceutic elveţian Roche anunţă o creştere a vânzărilor globale în primele nouă luni ale anului 2013, cu 6%, la o rată de schimb constantă, ajungând la 34.9 miliarde franci elveţieni, datorită cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului şi testele de diagnostic destinate laboratoarelor clinice. Vânzările înregistrate în al treilea trimestru al anului au cresut cu 8% comparativ cu aceeaşi perioadă din 2012.

Creştere cu 6% a vânzărilor Grupului Roche în primele 9 luni ale anului

Severin Schwan, CEO al Roche, a declarat cu privire la rezultatele companiei în primele trei trimestre: “Cererea pentru produsele oferite de ambele noastre divizii rămâne în continuare ridicată. Ne vom îndeplini obiectivele asumate pentru acest an. Sunt încântat de rezultatele deosebite ale noilor noastre medicamente oncologice, care au îmbunătăţit semnificativ supravieţuirea bolnavilor cu forme agresive de cancer.”

Vânzarile Diviziei de Farmaceutice a Roche au crescut cu 7% în primele 9 luni ale anului 2013, ajungând  la 27.2 miliarde de franci elveţieni. Această creştere s-a datorat în special produselor din portofoliul de oncologie, dar şi perfomanţelor înregistrate de medicamentele destinate tratamentului poliartritei reumatoide.

Linia de cercetare şi dezvoltare a Roche include în acest moment 65 de noi molecule, două treimi dintre acestea urmând a fi însoţite de teste companion de diagnostic, ceea ce întăreşte poziţia companiei în domeniul medicinei personalizate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
roche,
vanzari,
rezultate,
farma
/actualitate/crestere-cu-6-a-vanzarilor-grupului-roche-in-primele-9-luni-ale-anului-11544364
11544364
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.