Cozi interminabile pentru iPad 2 in toata lumea (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 25 martie 2011 16 afişări

Apple a lansat astazi tableta iPad 2 in lume. Cum era de asteptat, consumatorii stau deja la coada, lucru care s-a intamplat cu toate produsele Apple lansate in ultimii ani.

Pentru comenzile din magazinele online ale Apple, intarzierile la livrare sunt chiar si de trei sau patru saptamani. Astfel, pasionatii s-au asezat constiincios la cozi pentru a cumpara noua tableta lansata de companie, de teama de sa nu rateze ocazia si sa nu mai poata o vreme sa intre in posesia unui iPad 2, pana cand Apple va avea stocuri noi.

Tableta a ajuns astazi si in Romania prin intermediul eMAG, cel mai mare magazin de comert online din Romania si distribuitor al produselor iPhone si iPad de la Apple. Compania livreaza astazi primele 80 de tablete deja comandate de romani.

Retailerul are deja 800 de precomenzi pentru iPad 2 pe care va incerca sa le onoreze in urmatoarele saptamani, pentru ca "batalia pentru stocuri este incredibila", dupa cum a spus Radu Apostolescu, cofondatorul eMAG.

Versiunea de 16 GB fara conectivitate 3G costa 2.499 de lei

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cozi,
ipad 2,
vnazari
/actualitate/cozi-interminabile-pentru-ipad-2-in-toata-lumea-galerie-foto-8097746
8097746
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.