Coşciugul de 2.000 de lire - ultima modă în lumea femeilor multi-miliardare

Autor: Georgiana Călin Postat la 08 octombrie 2016 75 afişări

Coşciugul de 2.000 de lire - ultima modă în lumea femeilor multi-miliardare

Excentrica Noelie Goforth, de 45 de ani, nu are nicio limită în achiziţionearea „ultimelor accesorii fashion”, cea mai recentă fiind un coşciug proiectat la comandă, în valoare de 2.000 de lire. Multi – milionara nu are remuşcări în a arunca cu banii soţului său pe lucruri fără nicio utilitate.

Multi-milionarul Robin Goforth, în vârstă de 65 de ani, este fericit să lase soţia sa cumpere tot ceea ce îi place: „Îmi place să-i fac toate mofturile lui Noelie. Doar pentru asta muncesc, nu?”, la care partenera sa adaugă: „Nu mă deranjează deloc să arunc banii, de ce să nu cheltuiesc?”. Noelie a fost văzută „probând” mai multe coşciuge pentru a vedea care este mai confortabil, dar pentru că nu a găsit „accesoriul perfect” pentru funeraliile sale, şi-a făcut la comandă propriul coşciug alb, acoperit cu un capac din plexiglas şi culoare albă.

Alături, soţul său o priveşte dând ordine pentru închipuita sa ceremonie funerară. „Vreau un acoperiş din plexiglas, o poză cu Robyn şi câteva cu câinii mei, iar pe lateralele coşciugului vreau încrustate câteva diamante, dar nu prea multe, pentru că nu vreau să arat ca o prostituată Marbella”, spune Noelie. Apoi cei doi plătesc achiziţia, fiind unul dintre multele lucruri excentrice şi inutile pe care le cumpără. Noelie cheltuieşte excesiv şi pe vacanţe, genţi de designer, pantofi sau operaţii estetice. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.