Coronavirus: Pacient în Italia cu noua tulpină de coronavirus din Marea Britanie

Autor: Andreea Tobias Postat la 21 decembrie 2020 95 afişări

Coronavirus: Pacient în Italia cu noua tulpină de coronavirus din Marea Britanie

Italia are un pacient confirmat cu noua tulpină de coronavirus din Marea Britanie. 

Conform Ministerului Sănătăţii, pacientul s-a întores zilele trecute din Marea Britanie cu un avion ce a aterizat la aeroportul Fiumicino.

Acesta a fost testat pozitiv cu noua varianta găsită în ultimele săptămâni în Mare Britanie.

Pacientul şi partenerul său se află în izolare şi au urmat, împreună cu alţi membri ai familiei şi contacte strânse, toate procedurile stabilite de Ministerul Sănătăţii.

Noua variantă a fost identificată în Marea Britanie şi pare că se răspândeşte cu 70 la sută mai repede decât forma existentă până acum.

Duminică, Italia a anunţat blocarea zborurilor din Regatul Unit până pe 6 ianuarie.

Conform ministrului Roberto Speranza, noua variantă nu ar fi mai letală decât cea de până acum şi vaccinurile pregătite împotriva coronavirusului ar trebui să fie eficiente şi în acest caz.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coronavirus,
tulpină,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.