Coreea de Sud va construi o reţea de o mie de ori mai puternică decât cea 4G

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 23 ianuarie 2014 131 afişări

Ministrul Ştiinţei şi Tehnologiei din Coreea de Sud a anunţat că va cheltui în jur de 1,5 miliarde euro pentru construirea unei reţele naţionale 5G, ce va deveni disponibilă în anul 2020, notează BusinessInsider.com.

Coreea de Sud va construi o reţea de o mie de ori mai puternică decât cea 4G

Tehnologia 5G ar trebui să fie de o mie de ori mai puternică decât cea 4G, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor putea descărca un film în doar o secundă. Dacă proiectul va fi dus la capăt, ei vor putea accesa reţele de socializare sau adrese de e-mail în timp ce se află într-un tren care circulă cu peste 450 km/h.

În Coreea de Sud îşi au sediul un număr de companii binecunoscute în industria IT, precum Samsung sau LG, fiind de asemenea statul cu cea mai rapidă conexiune Internet din lume.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/coreea-de-sud-va-construi-o-retea-de-o-mie-de-ori-mai-puternica-decat-cea-4g-11951300
11951300
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.